Προσκαλούνται οι γονείς των μαθητών/μαθητριών της Α΄ κα της Β΄ τάξεως του ΓΕΕΛ Ριζαρείου στο Σχολείο την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 για να ενημερωθούν για τις μεσημβρινές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι από 1ης Μαρτίου 2017 οι απουσίες των μαθητών δικαιολογούνται μέχρι και 10 μέρες μετά την επιστροφή του μαθητού στο σχολείο.  Ως εκ τούτου μετά το 10ήμερο η οποιαδήποτε προσκόμιση δικαιολογητικών θεωρείται εκπρόθεσμη.

                                                                                                           Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                               Νικόλαος Γιαννής

                                                                                 ΠΕ 03 – Α΄

Σας ενημερώνουμε ότι διατίθεται το DVD της σχολικής Χριστουγεννιάτικης Γιορτής 2016.

Όσοι από τους γονείς θέλουν να το προμηθευτούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία του Συλλόγου κ. Λέρτα Δημήτριο στο τηλέφωνο 6972111426

 

Σας ενημερώνουνε οτι οι καθηγητές του σχολείου μας θα δέχονται τους γονείς την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα 11:00 με 13:30.

Τα μέλη της Επιτροπής Γονέων για το Σχολικό Έτος 2016 - 2017 είναι τα ακόλουθα :

Δορλής Παναγιώτης  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λέρτας Δημήτρης    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαμαρτζή Αγγελική    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φυκιώρη Λούλα        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βούσουρας Πέτρος    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κρητικάκης Κώστας    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΓΕ.Ε.Λ. ΡΕΣ                                                     

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών μας επί τη ευκαιρία της έναρξης του Σχολικού Έτους.

Η παρουσία των γονέων και κηδεμόνων κρίνεται άκρως απαραίτητη δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές πενταμελούς επιτροπής γονέων.

 

                                                                     Με τιμή

                                                         Παναγιώτης Δορλής

Αγαπητοί γονείς

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Ναό των Διδακτηρίων τησ Σχολής μας θα πραγματοποιηθεί η τελετή της ρασοφορίας των νέων μαθητών. Μετά το πέρας της ρασοφορίας θα παραγματοποιηθεί δεξίωση που οργανώνεται από την επιτροπή γονέων του σχολείου, στην τραπεζαρία της Σχολής. Από όσους παρευρεθούν θα θέλαμε να φέρετε μια σπιτική λιχουδιά για εσάς και αν έχετε διάθεση να φιλέψετε και τους καινούριους σας φίλους. Ελπίζουμε η τραπεζαρία της σχολής να γεμίσει με γονείς που θα απολαύσουν σπιτικές λιχουδιές με μουσική, καλή παρέα και διάθεση.

Περισσότερα...