Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η ώρα προσέλευση των μαθητών/τριων που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την εισαγωγή στο ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου (8 και 9 Ιουλίου 2021) έχει οριστεί για τις 8:30 π.μ.

Επίσης σας γνωστοποιούμε οτι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από τον covid19. Άρα οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στις εγκαταστάσεις του σχολείου και κατά την είσοδό τους θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού self test, που θα έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο 24ωρο.

Προσοχή, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μαθητή ή μαθήτρια που δεν θα φέρει μαζί του βεβαίωση αρνητικού self test.

Από  τις 22 Ιουνίου 2021 έως και τις 7 Ιουλίου 2021, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι  μαθητές και οι μαθήτριες (δια του γονέα ή κηδεμόνα τους, εφόσον είναι ανήλικοι), που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαδικασία αξιολόγησης - επιλογής των υποψήφιων μαθητών του σχολείου μας για το Σχολικό Έτος 2021-2022.

Η γραπτή αξιολόγηση για την επιλογή μαθητών/τριων  θα πραγματοποιηθεί στις 8/7/2021 και η προσωπική συνέντευξη στις 9/7/2021.

Περισσότερα...

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σήμερα 18-06-2021, την εγκύκλιο για τις εγγραφές  μαθητών /τριών στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια και  Λύκεια. 

Για να δείτε τη εγκύκλιο πατήστε εδώ

Διευκρινήσεις επί της διαδικασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους  βεβαίωση με το αποτέλεσμα του τεστ την οποία και θα δείχνουν πριν την είσοδο τους στο σχολείο ενώ η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη).

Το self test θα διενεργείται την Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα το πρωί και την Τετάρτη το βράδυ ή την Πέμπτη το πρωί

Η διαδικασία που πρέπει να κάνουν γονείς και κηδεμόνες αφού γίνει το τεστ στο σπίτι είναι η εξής. Μπαίνουν στην σελίδα:

www.self-testing.gov.gr

Εκεί αφού συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο του μαθητή και το ΑΜΚΑ, καταχωρούν το αποτέλεσμα του τεστ. Στην συνέχεια μέσω της εφαρμογής εκτυπώνουν την σχετική βεβαίωση την οποία θα πρέπει να έχει μαζί του ο μαθητής κάθε  Δευτέρα και Πέμπτη.

Καλούνται όσοι απόφοιτοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, να προσέρχονται στο σχολείο καθημερινά 10:00 με 13:00, κατόπιν ραντεβού, για να υποβάλλουν την σχετική  Αίτηση - Δήλωση, η προθεσμία υποβολής είναι από από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Περισσότερα...

Ανακοινώνεται στους Γονείς και στους Μαθητές ότι η προσέλευση στις εγκαταστάσεις της Ριζαρείου για τις ενδοσχολικές εξετάσεις θα γίνει στις 08:30 τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 09:00.

Αγαπητοί μαθητές καλείστε να διατηρείτε όλα τα βιβλία σας, προκειμένου να τ' αξιοποιήσετε και τη σχολική περίοδο 2020-21.