ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ..

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, Εuropean School Radio (www.europeanschoolradio.eu), είναι το πρώτο και μοναδικό Διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο στην Ελλάδα που λειτουργεί 24 ώρες 365 μέρες. Πατήστε εδώ για να ακούσετε ζωντανά.

 

 

Δωρεάν, 24 ώρες κάθε μέρα άμεση ενημέρωση και επείγουσα συμβουλευτική, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη για θέματα που σε απασχολούν ή αν βρίσκεσαι σε κίνδυνο. Διασύνδεση με τις κατάλληλες υπηρεσίες, κινητοποίηση μηχανισμών επείγουσας παρέμβασης. Επίσης, ενημέρωση και συμβουλευτική σε γονείς για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και τον γονικό ρόλο τους.

 

Το Project Archive είναι ένας δικτυακός τόπος που έχει ως στόχο του τη δημοσίευση επιστημονικών μελετών και δοκιμίων σε θεματικές ενότητες που σχετίζονται με κάθε όψη του πολιτισμού.

 

Αυτό το site έρχεται από παλιά. Βρείτε χιλιάδες αξιόλογες εφαρμογές πληροφορικής που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε δωρεάν (άδεια freeware). Σε όλα τα παρόμοια site το μυστικό είναι να διαβάζετε τα reviews από χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει ήδη τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν. Προτείνεται επίσης το Softpedia.com.

 

Οι καλύτερες φωτογραφίες τοπίων από όλο τον κόσμο. Ξεκινάτε βάζοντας μια περιοχή στο πάνω δεξιά πεδίο αναζήτησης και με χρήση της τεχνολογίας Google Map βρίσκετε με ακρίβεια την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει, και φυσικά φωτογραφίες με τα πιο όμορφα τοπία. Πάρα πολλές και οι φωτογραφίες από την Ελλάδα που έχουν ανεβάσει διάφοροι χρήστες.

 

Χιλιάδες τίτλοι εκπαιδευτικών / επιστημονικών συγγραμμάτων και εκπαιδευτικών περιοδικών, έρευνες, μελέτες, διπλωματικές εργασίες και διδακτορικά καθώς και μια αξιόλογη Ιστορική Συλλογή σχολικών βιβλίων από τις αρχές ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους μέχρι σήμερα, βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη μας. Στόχος μας η ανατροφοδότηση, η επιμόρφωση και η διά βίου μάθηση των Λειτουργών της Εκπαίδευσης, αλλά και του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού.

 

Ο θεσμικός ρόλος της Εθνικής Πινακοθήκης είναι η συλλογή, διαφύλαξη, συντήρηση, μελέτη και έκθεση έργων τέχνης, με σκοπό την αισθητική καλλιέργεια του κοινού, την δια βίου εκπαίδευση μέσα από την τέχνη και την ψυχαγωγία που αυτή προσφέρει, αλλά και την αυτογνωσία των Ελλήνων με τη βοήθεια της ιστορίας της τέχνης, η οποία εκφράζει σε συμβολικό επίπεδο τον εθνικό βίο.  

 

Στον παρόντα δικτυακό χώρο παρέχεται σε online μορφή το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό για την Α'Βάθμια & Β'Βάθμια εκπαίδευση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα του λειτουργικού σας συστήματος και του φυλλομετρητή που διαθέτει ο Η/Υ σας.

 

 Πλατφόρμα νεανικής δημιουργίας της εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

 

 

Το Φωτόδεντρο > Μαθησιακά Αντικείμενα (Photodentro LOR) είναι το Πανελλήνιο Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το Φωτόδεντρο είναι ανοιχτό σε όλους, μαθητές, δασκάλους, γονείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «NOESIS» είναι ένας πολιτιστικός και επιμορφωτικός φορέας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Προσφέρει στο κοινό το περιβάλλον για τη γνωριμία και την κατανόηση των Θετικών Επιστημών και της Τεχνολογίας και παρεμβαίνει σε θέματα τεχνικού πολιτισμού.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

      

 

 

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΑΘΗΝΑ