b_800_600_0_00_images_lykrizar_2017_MUN_Moraitis-Debate-Cup.jpg

Την Παρασκευή και το Σάββατο 20-21 Ιανουαρίου 2017 έλαβε χώρα στη Σχολή Μωραΐτη ο πρώτος διαγωνισμός αντιλογίας και ρητορικής (Moraitis Cup) του ημερολογιακού έτους.

Η εμφάνιση των μαθητών του Σχολείου μας ήταν καλύτερη από κάθε προηγούμενη στη διετία που συμμετέχουμε σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

Οι μαθητές της πρώτης ομάδας αντιλογίας (Χριστίνα – Ελευθερία Μανούσου και Προκόπης Παπαϊωάννου) ισοβάθμησαν στην 7η θέση αλλά λόγω μεμονωμένης βαθμολογίας κατετάγησαν 10οι (σε σύνολο 78 ομάδων) και συνεπώς δεν πέρασαν στον τελικό, όπου συμμετείχαν οι 8 πρώτες ομάδες.

Η δεύτερη ομάδα (Βαρβάρα Σαρλή – Δέσποινα Πελεκάνου) κατετάγη 32η ξεπερνώντας 46 ομάδες από μεγάλα ιδιωτικά σχολεία. Για μια ακόμα φορά, το ΓΕΕΛ Ριζαρείου ήταν το μοναδικό Δημόσιο Σχολείο που συμμετείχε.

Επίσης η μαθήτρια Δέσποινα Πελεκάνου συμμετείχε στο διαγωνισμό αυθόρμητου λόγου και για μισό βαθμό δεν εισήλθε στους τελικούς, ερχόμενη 9η σε σύνολο 28 συμμετεχόντων.

Οφείλουμε να τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι ο διαγωνισμός έγινε στην Αγγλική γλώσσα, η οποία ήταν μητρική για μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων από σχολεία όπως το Βρετανικό St. Catherine’s. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την μεγαλύτερη επιτυχία τους μέχρι την επόμενη!