Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές δημοσιεύεται η «Έγκριση απ' το Τμήμα Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και Θρησκευτικής Αγωγής της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων» αναφορικά με την «Πρόσκληση Εισαγωγής Μαθητών και Μαθητριών στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής για το σχολικό έτος 2020-21».

Οι Αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία αξιολόγησης υποβάλλονται απ' τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών απ' τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 ως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 κι ώρα 14:30 ηλεκτρονικά στα email του σχολείου (1): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και (2): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα Δικαιολογητικά συμμετοχής κι η Υπεύθυνη δήλωση αναφορικά με την αποδοχή του Κανονισμού Λειτουργίας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ριζαρείου υποβάλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Διεύθυνση Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, Ριζάρη 1, 15233, Χαλάνδρι.

Μπορείτε να υποβάλλετε οποιαδήποτε ερωτήματά σας:
(α) είτε στο τηλέφωνο της Γραμματείας του Σχολείου: 2106851866
(β) είτε στο κινητό τηλέφωνο του Διευθυντή κ. Νικόλαου Γιαννή: 6947120830