Το Λύκειο της Ριζαρείου Σχολής διοργανώνει την Τετάρτη 08 Ιουνίου  2016 και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων του στο Χαλάνδρι, εκδήλωση ενημέρωσης γονέων και υποψηφίων μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2016-17.

Τη μέρα αυτή οι γονείς και οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σχολείο της Ριζαρείου από κοντά, να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Ριζαρείου Ιδρύματος Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Γεώργιο Ματσόπουλο και από το Σύλλογο Καθηγητών  για το πρόγραμμα σπουδών και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Στόχος του Λυκείου μας είναι  η ποιοτική και αποτελεσματική παροχή εκπαίδευσης, η οποία σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνεται με την αρμονική και συνεχή συνεργασία γονέα – μαθητή - σχολείου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Ριζαρείου  1 – 15233 Χαλάνδρι

Τηλ/Fax : 210-6851866

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ για την εκδήλωση που μεταδίδεται από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (89,5 FM) 

Δείτε και ένα μικρό βίντεο παρουσίασης του σχολείο μας