Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη συγκίνηση, τελέστηκε σήμερα 10 Ιουνίου 2021 στον Ι.Ν Αγ. Γεωργίου στις εγκαταστάσεις της ΡΕΣ στο Χαλάνδρι, η ρασοφορία των μαθητών της Α’ Λυκείου και η απονομή ενθυμίων στις μαθήτριες της Α’ Λυκείου, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου.

Η τελετή πραγματοποιείται κατά παράδοση το μήνα Νοέμβριο, την 9η, εορτή του Αγ. Νεκταρίου ή την 16η, εορτή του Αγ. Ματθαίου, προστατών της σχολής. Φέτος, όμως, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν εξαιτίας της πανδημίας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η τελετή την 10η Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Αναλήψεως του Κυρίου, ολοκληρώνοντας έτσι, με εορταστικό τρόπο μια δύσκολη χρονιά γεμάτη αντιξοότητες.

 RES Forensics Club - Deree Invitational LVIII November 22nd - 23rd 2019

Περισσότερα...

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απ' τη συμμετοχή των μαθητών του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ριζαρείου στην Περιφορά του Αγίου Νεκταρίου ανήμερα της εορτής του το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στην Αίγινα.

Περισσότερα...

Περισσότερα...

Tην Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις της ΡΕΣ στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε  η τελετή  αποφοίτησης των μαθητών/τριών του σχολικού έτους 2018-2019.

Περισσότερα...

Περισσότερα... 

Η ομάδα «Force by Four»  του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ριζαρείου Σχολής, ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια στον Πανελλήνιο διαγωνισμό  "Land Rover 4x4 Technology Challenge in Schools", που πραγματοποιήθηκε το 3ημερο 17-19 Μαΐου 2019 στο "The Mall Athens" στο Μαρούσι. 

Περισσότερα...

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 το ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου Σχολής πραγματοποίησε την ημερήσια εκδρομή του στο πανέμορφο νησί της Αίγινας.

Περισσότερα...

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του μαθητικού διαγωνισμού δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους (βίντεο) με θέμα "Το ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι" για το σχ.έτος 2018-19, τον οποίο διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος, το σχολείο μας έλαβε μέρος με την ταινία "Το αστέρι του θανάτου". Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην δημιουργία της ταινίας ήταν η Ματσούκη Δανάη (σκίτσα), η Παλαμίδη Μαρία (κείμενα) και ο Λιναρδάτος Μάριος (μουσική). Η ταινία βραβεύτηκε με τιμητικό έπαινο από την αρμόδια κριτική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας.

Περισσότερα...